R.I.P…

jag har dragit ut på att göra dehär inlägget så länge……Jag ville egentligen aldrig göra dehär inlägget, men det är inget jag kan beatämma över…

Tyvärr fick min älskade lilla ponny Rendy somna in tidigt på tisdagsmorgonen……Jag har även dragit ut på att göra ett inlägg om Rendys anfall som han fick tidigare…..han for in i väggar och allt……efter det tog vi ut vetrinär, och han fick anfallet i tisdags igen, och nej, det äf inte epilepsi, nej det är inge narko epilepsi och nej det var inte en grad 10 hjärtattack, utan en/ flera tumörer. Antagligen satt tumören så att när han rörde nacken i en speciell vinkel tröck den mot balans ”sinnet”……men det är vad jag tror, vi vet inte…….

Barlow blev då utan sällskap, men vi fick låna Olivias häst….tack och lov…..men imorgon ska vi åka och hämta våran nya lilla kompis :)

Jag har haft nerverna utanpå ett tag….och det har varit jobbigt att prata och skriva om….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>