Dålig uppdatering?

Dålig uppdatering på sisa tiden…..dem 5 senaste dagarna har Spotlife varit lite konstigt, om jag får utrycka mig så, men just nu är det lite ”strul” med spotlife för min del, jag har försökt logga in i 3 dagar, men det har inte gått, jag har loggat in en gång och gjort ett inlägg, men efter det kom jag inte in, och i 2 eller 3 dagar har jag försökt logga in, morgon, eftermiddag och kväll, men det har inte fungerat.

Detta är självklart inte spotlife’s fel men måste ta upp det så ni vet.

Min dator är lite knasig, och vill ibland inte riktigt fungera,  och ibland fungerar den jättebra. Jag kan ju självklart låna någon i familjens dator, men kan ju inte låna en dator varje gång jag ska blogga. Oftast bloggar jag på kvällarna, och då sitter mamma eller pappa vid datorerna, och jobbar och då passar det inte och säga ” får jag låna din dator, jag måste blogga” lixom, dem kanske sitter och betalar räkningar eller handlar mat online, sen vill man ju ha sin egen dator, så man inte råkar göra något ”tokigt” om ni förstår :)

Det tar lång tid för mig att loggs in på min mobil, ( på spotlife)

Hoppas ni förstår XOXO

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>