Update

Barlow sätts igång snart, inte precis den 25:te, men inte långt efter, han släpps ut i hagen på fredag :)

Jag tänkte på en grej, vad skulle ni välja, volvo 740 eller jeep wrangler? Jag väljer lätt jeep wrangler!

Jag och mamma åkte och köpte en jacka idag, jag hittade en så sjukt snygg jacka på selma jansson, men den kostade 3295, så vi köpte inte den,vi åkte till Intersport, o där hittade vi en snygg och lite billigare jacka, men asså att lägga 3000 på en jacka dom kan gå sönder känns onödigt 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>