Barlow och skolan

jag är så sjukt trött, jag har redovisat matte steg 11, gjort klart steg 12 i Engelska, och gjort klart steg 14 i Svenska, och 15 i Svenska, vi har börjat med Franska och jag ska redovisa steg 1 på Måndag sedan börja göra steg 2, jag har 2 hästar och ett stall, ska försöka mocka varje morgon. Jag har ju inte valt att gå i skolan? det är ju något jag är ”tvingad” till, hästarna har jag ju valt, men skolan, fyyyy och usch.

Barlow ska ut i hagen om cirka en vecka, skrittas i gång om cirka en och en halv till två veckor, och då måste vi antingen vara på ridbanan ( med en häst som stått i sjukruta i 2 månader) eller åka till åkerby och rida, nationella proven kommer också…..kuuul…..

XOXO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>