Sjukt trött

Hej! Jag är så sjukt arg, i skolan har vi ju språkval, jag valde Spanska i förstahand, Franska i andrahand och tyska i tredjehand, jag ville såååå gärna ha Spanska! Men jag fick Franska…..jaja…

Vi har prov på Torsdag och jag är så sjukt otaggad, jag menar, vi har haft sjukt mycket prov? Nej, fyyy.

Det ända positiva med hela dagen är att jag hade sjukt mysigt i stallet ikväll<3 Rendy var jätteglad att bli pysslad med, Barlow också, fina blev dem också <3

Sjukt trött efter en och en halv timmes borstande och pysslande, pluggat hela dagen, varit sur för språket också, orar mig för Barlow hela tiden, lite mycket nu, och inte nog med det, vill ju heller inte försvinna från bloggen även fast jag skulle behöva lägga tid på skolan och hästarna, men tycker det är sjukt roligt att blogga, men inte när det bara blir stressigt, ska försöka lägga in tider där jag ska blogga 😉 får väl blogga när ingen ser i skolan 😉 skämt åsido.

Skulle vilja blogga mer om ridningen men det går ju inte….eftersom jag inte rider nu, och om jag rider jag ut och det blir ju lite tjatigt.

Barlow mår bättre, känns som det går bättre för oss nu, längtar igäl mig tills han ska bli frisk❤20171003_195032

 

20171003_194623

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>