Avramling

¡Hola!

Idag red jag ut med Anna och mamma gick brevid med Barlow, två vakthundar började skälla hysteriskt när vi gick förbi, Rendy gick sist och blev livrädd, han galopperade/hoppade av stigen mot ridhuset, jag hade väldigt halkiga ridbyxor och red barbacka, så jag föll av riktigt j*vla hårt på min höft, Anna sa åt mig att sitta kvar och andas eftersom jag tappade luft, det var exakt som ridolyckan, bara att hundarna var bakom och inte framför, att det var två hundar och inte en, att Rendy hoppade/galopperade fram och inte kastade sig om och att det inte fanns något brunnslock (slog inte i ansiktet) jag och stora hundar fungerar verkligen inte bra ihop.

Men det gick bra, Rendy gick superbra på ridbanan❤

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>