Mälarkliniken och sjuk?

Igår åkte jag och mamma till mälarkliniken, Barlows sår hade börjat vara så vi åkte in eftersom såret inte skulle det. På mälarkliniken tog en kvinna bort 2 ”stygn” och hon berättade att man skulle sätta på sig en handske ta en ”servett” med koksaltlösning på och ta fingret upp i såret och ”röra” runt så man år ut varet och blodet från operationen :)

Jag blev lite ”sjuk” igår var jag förkyld men idag blev det lite värre, varför jag inte uppdaterat, hoppas ni har det bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>