Buköppning

Barlow är buköppnad, han blev  sämre under kvällen/natten, tarmarna vred sig 180 grader,så nu har han ett 30 cm långt ärr under magen….

Dem frågade innan vi åkte om dem fick buköppna om det behövdes, så man förstår hur illa det är…

Jag vet inte hur det kommer bli. Det gick bra under och efter operationen, han är fortfarande kvar på mälarkliniken, men jag vill ha hem honom så fort som möjligt.

Allt som har hänt under det senaste dygnet har hänt så snabbt att jag inte ens kunnat tänka, just nu är jag påväg till Olivia och ska hjälpa henne att sälja Dagny. Nu när jag går här på slingan förstår jag att detta inte är att leka med, kanske kommer Barlow hem och blir bra, eller så blir han sämre….att gå med vetskapen om att din häst har sjukt ont är vidrigt, det gör ont i hela mig när jag tänker på det, att han är så jävla snäll fast han har så sjukt ont.

Mitt hjärta brister mitt i tur om han inte blir bra….min lilla diamant….❤

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>