Påväg mot mälarkliniken

…..jag såg ifram imot helgen så mycket….men hästen går först, i alla lägen.

Skulle rida ut med Anna och mamma, när jag gick ut i hagen, Barlow stannade nere på vallen men jag fick fram honom, när vi kom upp från vallen började Rendy trava, fort mot grinden, Rendy brukar springa till tunnorna, men nu sprang han till grinden, så man fattade att något var fel.

Det började regna så vi tog in dem i boxarna, när vi tagit in den nya hästen Zulu började Barlow kravsa något fruktansvärt, och inte för att han blev avendsjuk för att Zulu fick godis och inte han.

Efter någon timmes undersökning kom vi fram till att det var tarmvred, vi gav honom smärtstillande och gick ner på ridbanan och travade ( vid hand) för att tarmen skulle hamna rätt, 10 minuter senare var vi uppe på gården igen, hon undersökte och berättade att tarmen kunde hoppa rätt igen efter yttligare 10 minuter, eller om en halvtimme ligga helt vridet.

Vi valde att åka till mälarkliniken, nu påväg dit känner jag hur rädd jag egentligen är, detta kan medföra kirurgi, jag ger allt jag äger och har (utom hästarna) att Barlow ska bli bra, om inte vet jag inte vart jag ska ta vägen…..

Tack Anna, jag är dig evigt tacksam för all hjälp idag❤

 

Ursäkta för stavfel, sjukt närvös ( nerverna på utsidab just nu) hoppas ni har det bra, önska oss lycka till.

20170825_17571220170825_175703

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>