1 år

Idag är det år sedan, ett år sedan min morfar dog. Jag minns så tydligt när vi stod och spelade plockepinn på baksidan av huset, det var varmt och han hade en rutig skjorta, när han kom farande på sin cykel hade han en målarbok med sig till mig, en my little pony målarbok, jag var 7 år, målarboken var jättefin, men jag blev inte glad för målarboken, utan för att min morfar, världens bästa morfar hade cyklat till stan, köpt den, och sedan åkta till vårat hus, och gett den till mig.

Jag fick en nalle av honom och mormor, jag har kvar den en idag, och jag kommer aldrig göra mig av med den.

Jag saknar honom, väldigt mycket, jag kan knappt kolla på en video eller kort på honom utan att börja gråta.

Jag älskar dig, då, nu, föralltid

20170813_205013

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>