Mormor fyller år!

Idag är min fina mormor 81 år!

Min mormor är nog den snällste människan jag mött, alltid ett leende på läpparna, alltid ett glatt humör och alltid lika kärlensfull, idag var hennes första födelsedag på väldigt många år, utan morfar. Saknaden efter honom är enorm för mig, jag pratar aldrig om det för jag börjar gråta varje gång jag pratar om honom eller om jag ser ett foto på honom, jag har sörjt morfars död i ensamhet, för att det blivit lättast så, för att jag inte gillar att prata om någon som stått mig nära, som inte finns mer. Så jag förstår hur sjukt mycket mormor måste sakna honom, dem var ju tillsammans i 60 år, Mormor är inte bara världens snällaste, utan också världens starkaste.

Älskar dig<3//Nellie20170807_135309

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>