Nellie B

Nellie Berntsson

Vet ingen ryttare som tagit så mycket skit som henne, inte läst hennes senaste bok? Gör det.

Orkar inte skriva vad TDB skrev osv, tror ni har koll, men jag tycker det är konstigt, Nellie har lika bra resultat som dem andra och borde ha en plats! Men nej…Nellie har mkt på sociala medier, hon använder den rätt och gör rätt för sig, hon la ut ett långt inlägg på bloggen om just detta, störde dem sig på att hon har skinn på näsan och vågar säga ifrån? Tror de, hon är 16-17 år gammal, hon gör också misstag! Hon är ju människa!

Detta inlägg kom senre än själva händelsen, vad tycker du? Gjorde TDB rätt eller fel? Kommentera!

XOXO//N😘

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>