Sammanfattning

HejHej<3

Sent,trött efter helgen.

Jag försöker hela tiden uppnå perfektion, jag vill att min häst ska gå perfekt, jag ska sitta perfekt, rida perfekt, ha ”perfekta” kläder, jag vill att allt ska se bra ut, att allt ska se ”lätt” ut, och jag krånglar till det, jag är inte dressyrryttaren som sitter med helt stilla skänkel,armar och hand, jag är följsam, jag följer hästens rörelser, jag vill vara ett med hästen, lite som om vi dansar fram. När jag provar olika stilar T.E.X ha helt stilla hand, asså inte lirka, nada, så går Bamse som skit, när jag rider som JAG rider går han skitbra,  det är att jag tänker ”jag måste jobba honom i form” men jag ska inte tänka, bara göra som jag brukar!

Helgen var super! Bamse gick super! Tyvärr så Ramlade Hanna av så hon fick aldrig rida sista speed rundan. Tack mamma och pappa för att ni alltid ställer upp❤

Med handen menade jag att man bara är statisk och inte följsam ( jag är verkligen dålig på att förklara, men hoppas ni förstår)

XOXO//N😘

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>