Rendy 27/7

Igår fyllde världens bästa ponny år, inte bara en ponny, utan en bästavän som hjälpte mig tilbaka, som gav mig självförtroendet jag aldrig hade fått utan dig efter ridolyckan. Ponnyn som visade att jag inte behövde vara rädd, ponnyn som räddade mig💕 Rendy tog mig från att knappt våga skritta ut ( efter olyckan) till att rida ut ensam barbacka, tävla, hoppa allt från 10 cm till 100 cm, lärde mig att lita på hästen, jag sätter honom i skiten och han räddar mig, jag kommer snätt, han fixar det, jag rider slarvigt, han får det att se bra ut, jag tvekar, han kör!

Jag skulle kunna skriva en bok om denna ponny, kärleken till denna häst är obeskrivlig, den får inte ens plats i universum! Rendy var allt jag behövde för att komma på rätt bana igen, nu är jag på rätt bana, och mycket mycket bättre! Tack vare Rendy! Jag kommer aldrig i hela mitt liv glömma denna ponny, jag kommer aldrig släppa taget om honom, aldrig någonsin!💕

Rendy min diamant💕

received_69625741722759220170630_102436Snapchat-193985230

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>