Ridlektionen

Mamma väckte mig 08:45 och jag skulle rida 10:00

Jag gick upp och åt frukost och tänkte att det skulle bli en riktigt bra lektion och dag, och just när jag skulle gå på toa, japp, självklart skulle mensen komma just idag……skit också.

Jag har ridit bättre, jag har haft bättre dagar. Idag var en sådan dag man bara känner för att gå och lägga sig och sova igen, aja om man nu ska vara posetiv så gick Barlow helt okej, men som min tränare säger ”Nöjer du dig med halvdant?” Jag svarar självklart alltid nej, när jag rider ska ALLT vara perfekt! (Vilket också är lite drygt när det inte går bra) Förra ridlentionen gick det så ***** bra! Galoppfattningarna var osynliga, övergångarna och formen var perfekt! Och eftersom det gick så bra förra gången jämför jag denna lektion med den förra……Aja…..alla dagar är inte dem bästa :(

Snapchat-890881153

Min fina<3

Älskar dig så sjukt mycket Barlow <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>