Vad som snurrar i mitt huvud

Ja visst martingal är bra om hästen har ett högt huvud och om den slår med huvudet, och förbygel är också bra (om man hoppar höga häjder) eftersom sadeln glider bak.

VARFÖR spänner folk nosgrimmorna så hårt!?jag förstår inte? Sätt en klänypa för näsan och prova själv att andas,  inte så lätt va? TVÅ fingrar PÅ varandra inte BRRVID varandra, kolla hippson (länk nedan)

Jag förstår varför ryttare har spön, för att korrigera hästen, men det är inte okej att piska hästen när det är DU som gjort fel, (99% av alla fel är ryttar fel)

Har ni tänkt på att när typ våra mammor eller pappor var små gjorde dem vad som helst för att få rykta en häst! Nu (2017) är det bara tävling och vem som hoppar högst som gäller, ( frågar man någon idag om dem vet vad en ryktborste är ser dem ut som frågetecken)

Kände bara för att göra ett inlägg om allt som snurrar i mitt huvud just nu😊( kom ihåg, detta är min åsikt, ni sköter er och jag sköter mig)

Vill du läsa om nosgrimmor på hippson?: https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hippson.se/artikelarkivet/hippsonnews/forskare-nosgrimmor-spanns-for-hart-kan.htm&ved=0ahUKEwjO08fY7vnUAhXGQpoKHbLLBg4QFggcMAA&usg=AFQjCNGGdbgYVUEjaBgJLm9oBMpaYbyQpQ

(Om inte länken funkar sök på hippson nosgrimmor)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>