Working Equitation och rädsla?

 

Hej! Idag har jag, mamma och pappa fixat på ridban., imorgon kommer min kompis Engla hit! Och hon ska få låna Rendy/Bullen och rida We! Och det roliga är att hon aldrig provat We så det ska bli jätte kul o se vad hon tycker :)

Idag så red jag dressyr och det gick skit bra! Ni vet feelingen när man bara förstår exakt vad du ska göra!? Sjukt bra pass iallafall. Jag har inte varit rädd, absålut inte ( tror intr ban debuterar 90 cm och är rädd :p) men kanske lite osäker, i mina tankar kunde det låta såhät ifall en häst blev rädd ” varför tittar han dit?” ” kommer han dra nu?” ” tänk om….” men nu tänker jag inte alls…..jag bara gör, Barlow tittade på ett barn som skrek och jag bsra skänklade på och gick vidare, förut hade jag blivit stel och undrat om det nu var då jag skulle ramla av,,,men allt e som bortblåst, ja jag har en andledning att vara rädd, egentligen så är det sjukt att jag sitter på hästryggen med det jag varit med om! ” Never give up your dreams, because you can, if you will” varför tror ni att jag slutat tänka så mycket?

Kramizar🐎♡

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>