Dagens kroppsideal

Hellu hellu! :)

Hur mår ni? Jag mår bra :) Jag håller på och skriver om min ridolycka just nu….men idag ska jag prata om något som syns på tv varje dag, hur man ska se ut, ja hur ska man se ut? Enligt alla reklamer, modeller och tv program, lång och smal är så jag uppfattat det, vilket jag tycker är sjukt, man ska inte se ut på ett visst sätt för att bli axepterad. Mullig, stor,smal, lång, kort, timglasformad eller rak, spelar ingen roll du är sjukt fin som du är, det finns någon som kommer älska dig precis som du ser ut, du är perfekt som du är, lyssna inte på folk som säger nåt annat.

Jag tycker det är hemskt som dagens samhälle är idag! Man ska se ut så, vara så och sminka sig så, varför? Varför kan man bara inte vara sig själv? Och vad kommer detta ifrån med att man ska se ut som en pinne? Varför? Jag tycker det är hemskt att man måste se ut som ett benrangel för att få jobb som modell.

Kom ihåg att detta är min åsikt❤ alla är perfekta som dom är❤ Kram ha det bra❤Snapchat-1182481944

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>